Tandklinik Stockholm – Om oss

Din tandläkare i centrala Stockholm

Välkommen till tandklinik. Vi är ett sammansvetsat team av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som erbjuder allt inom modern tandvård. Vi är specialister på estetisk tandvård och använder oss av de senaste kunskaperna och teknikerna, såväl som den modernaste utrustningen.

Hos oss får du alltid ett vänligt bemötande och vi tar oss tid att lära känna dig och möta dina behov på bästa sätt. Vi tar emot patienter i alla åldrar och har även stor erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla.

Kontakta oss idag om du vill boka en tid för konsultation för estetisk tandvård! 


tandklinik Stockholm

Om kliniken – toppmodern tandvård i centrala Stockholm

Vår klinik ligger på Sveavägen i centrala Stockholm och vi erbjuder högkvalitativ tandvård i moderna, fräscha lokaler. Målet är att erbjuda vård av världsklass till rimliga priser och där du som patient känner att du är i trygga händer - oavsett i vilket ärende du besöker oss.

Vi använder oss av den senaste tekniken och kan erbjuda allt från traditionella behandlingar inom tandvård vidare till mer avancerade ingrepp. Du kan välja oss för allt inom allmäntandvård, men även för akuta ärenden. Vi står alltid redo att hjälpa våra patienter.

Estetisk tandvård är något som vi specialiserat oss på och där vi använder oss av modern utrustning och utför behandlingar med den senaste kunskapen. Vi ligger alltid i framkant vad gäller estetisk tandvård.

Tandläkarskräck? Vi hjälper dig

Lider du av fobi eller tandläkarskräck? Vi vet att många känner oro och ångest inför ett tandläkarbesök. Det är viktigt att årligen blir undersökt och kontrollera statusen på tänderna. Viktigt är även att kunna sätta in rätt åtgärder i tid. Problem med tänderna läker inte av sig själva och ju längre man väntar - desto större ingrepp krävs, och desto högre blir också kostnaden. Vi arbetar med speciella metoder för att hjälpa personer som lider med tandläkarskräck. Vi förklarar vad som sker och låter patienten känna delaktighet. Givetvis kan vi även dela upp behandlingar också.

Allt inom estetisk tandvård

Le och hela världen ler med dig. Ett leende kan förändra världen. Du har säkerligen hört dessa visdomsord i något sammanhang. Men, vad händer om man inte kan le som en följd av att man skäms över hur tänderna ser ut? Många som har gula tänder, missfärgade tänder, långt mellanrum mellan tänderna eller tänder som är trasiga vill ogärna visa upp ett leende. Detta gör att man uppfattas som sur, butter och introvert - något som är hämmande både privat och i karriären.

Vi erbjuder estetisk tandvård med den senaste kunskapen och tekniken till hands. Hos oss kan du söka hjälp för att bleka dina tänder på ett skonsamt, effektivt och hållbart sätt. Vi kan hjälpa dig att sätta in skalfasader i syfte att dölja spruckna eller trasiga tänder och vi kan även utföra en tandreglering som inte syns - detta genom Invisalign.

Allt inom estetiskt tandvård i Stockholm - alltid till bra priser och med kundens behov i centrum. Vi hjälper dig att le igen.

Utbildad och erfaren personal

Vänder du dig till oss så kommer du att mötas av en sammansvetsad grupp av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sätter dina behov i centrum. Vi arbetar tätt tillsammans och vi gör det utan prestige: vi arbetar som ett lag där vi samarbetar i syfte att effektivisera och erbjuda bättre och säkrare behandlingar.

Målet är att du som patient ska känna dig avslappnad, välkommen och känna att du får den bästa möjliga tandvård som marknaden kan erbjuda - till rimliga priser. God tandvård ska aldrig avgöras av storleken på plånboken. Hos oss är alla välkomna!

Din tandläkare i Stockholm